Inside Jae Omar’s latest project – the talent behind Joe Jonas’ and Sophie Turner’s home wows again

A really stunning home produced by interior designer towards the stars, Jae Omar, has hit the industry for $25 million.

The home in Los Angeles provides an understanding of celebrity living as Omar was the creative talent behind the house of Joe Jonas and Sophie Turner.

The house, known as ONIN, is really a masterclass in biophilic living and it is referred to as a thing of beauty that provides the best in luxury living, firmly cementing its place among the world’s best homes.

Talking about its inspiration, Jae states: ‘The period following a Onin War of Japan was an very interesting amount of time in Japanese history as a result immense creativeness, artistry, and spirit sprang forth carrying out a time full of difficulty and turbulence, much like a phoenix rising in the ashes.

Denoting appreciation for individuals who experienced this time around period and gifted us with your masterful works, authentic and complex features that nod to Japanese influence are woven throughout ONIN. Beginning in the ground-up, ONIN itself represents the blossoming of creativeness to ultimately become what it’s today, a thing of beauty.

‘I’m in constant awe of methods elements anyway are very independent but so completely interdependent. Heaven, mountain tops, sand, and trees. Each part not just survives within but plays a role in the fragile balance from the bigger picture. My entire existence in design is attempting to accomplish this.’

The eight-bed room, nine-bathroom Japanese-inspired home blends ancient philosophies with contemporary design to produce a tranquil retreat that harnesses the calming power nature.

A traditional Japanese wood-burning process known as ‘shou-sugi-ban’ was utilized to produce the gorgeous charcoal-toned wooden facade alongside hands-applied plaster work with added depth and richness.

A 12-feet doors leads right into a double-height foyer that has impressive bookmatched slabs of intricately selected marble, aptly referenced because the ‘Butterfly Pavilion’.

Channeling contemporary design, the floor level features an expansive open layout with plenty of living and dining areas, together with a top-notch Molteni ‘Ratio’ kitchen idea from Vincent Van Duysen, highlighted by natural smoked elm cabinetry and stylish stone surfaces having a leathered finish.

Dramatic walls of glass seamlessly blend the inside using the outdoors, opening to some 65-feet infinity pool by having an exquisite marble backdrop offset with a tranquil waterfall.

Leave a Reply

Your email address will not be published.